Over Rini

Rini Kaagman Keramiek - Work & Shop

Dit is Rini Kaagman

In de jaren 70 heb ik de kunstacademie 2 jaar gevolgd in Rotterdam richting tekenen, schilderen en ontwerpen. In het basisjaar krijg je ook beeldhouwen/keramiek en dat sprak mij toen al erg aan.

Daarna 37 jaar samen met mijn partner een modezaak gerund en gedurende deze jaren helemaal in de ban geraakt van keramiek. Veel cursussen gevolgd o.a. in Alkmaar (crejat) en Hoorn/Hoogwoud (blauwe schuit). 

Na het sluiten van de winkel heb ik mij helemaal toegelegd op deze “kunst”- vorm/richting. De vroegere winkel is nu atelier en leslokaal. Daar heb ik een permanente expositie van mijn werk en geef 2 a 3 keer in de week les. Dit is wat ik met veel plezier doe ook omdat het zo inspirerend is.

"Figuratief en abstract wissel ik graag af"

Exposities vestiging

Ik sta regelmatig op markten en doe mee aan stadsroute’s bv de Enkhuizer atelier-route. Er is een doorlopende expositie in de voormalige winkel, nu atelier aan de Westerstraat 163 te Enkhuizen. Op verzoek zijn we open. Ook kun je me via de e-mail bereiken om een afspraak te maken.  Telefonisch of met de app is het mogelijk om op verzoek direct ter plekke de deur te openen omdat ik vlak in de buurt woon. Het atelier is gevestigd aan de hoofdstraat/winkelstraat en ligt in het verlengde van de promenade even buiten het centrum. Iedereen is van harte welkom. B.g.g. laat even een bericht achter!

In contact komen

Vragen over de keramiek, een cursus, workshop of een opdracht? Ik hoor het graag!

E-mail

Telefoon

Adres

rinikeramiek@gmail.com

 06-13698785

Westerstraat 163

1601 AG Enkhuizen

Facebook

 Wil je meer werk zien? Kijk dan even op de facebook! Klink dan op de link hier links